Benvinguts al nostre blog

dimarts, 25 de novembre del 2014

Tema 7: La informàtica i els multimèdia. La seua utilització en educació infantil

Hui s'ha exposat el tema 7 de l'assignatura. Aquest tema tracta sobre la tecnologia multimèdia que és la tecnologia que combina, al mateix temps, sons, fotografies, vídeos, textos, etc.
Segons la exposició, hi ha de dos tipus de tecnologia multimèdia; la de mercat i la de invenció pròpia. Aquesta última les companyes l'han explicat posant d'exemple la pàgina web storybird.com on  pots crear el teu propi conte.  A nosaltres ens ha agradat tant que ja ens hem registrat!


Després les xiques han explicat detenidament les fases necessàries per a produir els multimèdia:

  • Disseny
  • Producció
  • Postproducció
  • Avaluació
També han dit que son un bon recurs didàctic per la seua senzillesa, flexibilitat, colors, animacions, etc. A més, abans de explicar la seua proposta per a treballar els multimèdia a l'aula, altres coses importants que han exposat son que el mestre ha de tenir en compte aspectes organitzatius, metodològics i formatius i fer una correcta adequació tècnica, didàctica i avaluativa. 
Per últim, han fet la seua proposta sobre la unitat didàctica del cos humà utilitzant el recurs web de "Pelallo y su pandilla", una activitat de posar els noms de les parts del cos a la pissarra digital, altra de gravar-se ballant en vídeo i un altra de fer una entrevista. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada